La Plage

la-plage

Advertenties
Afbeelding | Dit bericht werd geplaatst in algemeen, kunst, Uncategorized, VK-bloggers. Bookmark de permalink .

7 reacties op La Plage

 1. Filip zegt:

  Vreemde bijeenkomst op het strand…
  Is de besnorde/bebaarde muzikant wel een muzikant of is het een terrorist -met een automatisch vuurwapen in de gitaarkoffer- die op de samenscholing afkomt om dood en verderf te zaaien ?
  Is de eenzame “Lady in red” zomaar een wandelaarster of een vrouw van lichte zeden die op het risico af om haar pumps in het zand te ruïneren klanten zoekt te ronselen onder de aanwezige mannen ?
  De door hun gemaakte poging om onopvallend te zijn heel erg opvallende geheime politie is inmiddels al ter plaatse gesneld en heeft zich onder de groep gemengd.
  De lange schaduwen laten vermoeden dat een ondergaande zon zich in zee laat zakken, een romantische locatie voor het verliefde koppeltje.
  Als het licht in het donker overgaat kunnen er potentieel van alle soorten slachtoffers vallen, ideaal om middels laatste zalvingen zieltjes te winnen, de geestelijken zijn er alvast als de gieren bij.
  Dit en nog zoveel meer valt er mogelijks te ontdekken op La plage…

  • blutch1 zegt:

   Dat zou allemaal kunnen. Maar van wie is die DS? Van die muzikant of van die knaap in spijkerbroek die er naast staat. Zeker niet van die monniken. En die juffrouw in het blauw ziet er ook niet uit of ze ver gelopen heeft.

   • Filip zegt:

    De DS is welhaast zeker van les flics secret, typische Franse flikken auto uit de epoque van de gleufhoed. Maar wat ik me vooral afvraag is of het onbestemde silhouet aan de einder een eilandje of een schip betreft…

    • Filip zegt:

     De rondborstige blauwe dame is in het defensief gedrongen lijkt haar houding te weerspiegelen, haar opponent -de blonde jongeling (the Dutch connection)- heeft haar op zijn gemak in het nauw gedreven. Je zou van minder grijs worden…

    • blutch1 zegt:

     Een eilandje.
     Voor die flic komt eigenlijk alleen die man met gleufhoed in het donkerbruin, die bij die juffrouw met het rode haar staat, in aanmerking.
     Maar het was bedoeld als schilderijtje en niet als detectiveroman.

 2. Filip zegt:

  Dit schilderijtje blijft desondanks toch heel bevreemdend aandoen, zeg nu zelf, elkeen die er meer dan alleen maar een vluchtige blik op werpt zal dit toch beamen …?
  Vreemd ook dat er niet meer reactie op je schilderwerken komt… Neem nu ook Transhumance, daar is toch ook iets atypisch aan de hand met die poes in de rol van herdershond ?
  “Out of the ordinary” of in ieder geval minstens ” not so ordinary on the second view” !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s